cof

Priprava brezglutenskega kruha in še okusnega povrhu je lahko prava čarovnija. Zato sem zelo vesela, da so eksperti za brezglutenske izdelke Biovegan iz Nemčije ustvarili čudovite mešanice za pripravo brezglutenskega kruha in tudi za pripravo brezglutenskih kolačev (limonin, čokoladni in marmorni).

Za različne okuse so naredili pet različnih mešanic (Power, Fitnes, Welness,Vital in za pečenje v ponvi). Ene vsebujejo več semen in kaljenih žit, druge več brezglutenske moke, vsem pa je skupnega, da so brez kvasa, bio, brez glutena in, da je odličen kruh hitro pripravljen.

Sama sem pripravila kruh Fitnes in ga spekla kar v modelčkih, čeprav ima vsaka mešanica priložen papirnat pekač :).

Torej, postopek priprave je zelo enostaven.

V posodo vmešajte mešanico za kruh Biovegan, dodajte vodo (piše na vsaki mešanici) in jabolčni kis.

 

 

 

Zmešajte vse sestavine z metlicama za kruh in jih miksajte 3 minute.

Zmes dajte v pekač in pecite:

ventilacijska pečica: 70 min 225°C ali klasična pečica: 80 min na 225°C .
Ohladite!

Dober tek!

 

 

 

SHARE
Prejšnji prispevekNe pozabimo na Magnezij!