Azijski rezanci za 1 osebo
Sestavine:
- 100 g riževih rezancev Yakso,
- pol čebule,
- 1 korenček,
- česen,
- kokosovo olje BioLUX,
- stoletna čebula (zeleni listi),
- 1 por,
- 1 žlica sezama Davert – po okusu,
- sojina omaka Jardin Bio – po občutku
Predlog: Zraven zelo pašejo tudi sojini ali kakšni drugi kalčki, če jih imate doma.
Postopek:
V voku na kokosovi maščobi prepražimo nasesekljano čebulo na majhne koščke. Dodamo na “trakce” narezan korenček in stoletno čebulo.
Pripravimo rezance po navodilih in jih dodamo čebuli, korenčku in stoletni čebuli. Premešamo in pražimo približno 5 minut. Dodamo sojino omako po okusu, nasesekljan česen in sezam. Postrežemo takoj.
Pa dober tek! 😉